Tule pere ja sõpradega Roostale Jaanipeole!

02.06.2011
Jaanipäev on Roosta Puhkekülas alati au sees olnud ja ka sel aastal peame Roostal maha meeldejääva Jaanipeo! Kes on Jaaniõhtul Roostal käinud, see teab, et tegevust, lusti ja nalja jagub kõigile. Ka sel aastal tuleb Jaanipidu koos mängude, võistluste, muusika ja tantsuga!

End vahvates mängudes ja lõbusates võistlustes proovile panna saavad kõik, nii suured kui väikesed – otsime jaaniusse, korraldame köievedu, püüame üles leida peidetud varanduse ja päris kindlasti hüppame üle lõkke!

Pered saavad võistlustulle tormata ka üheskoos, sest peame maha nii mõnegi lõbusa mõõduvõtmise teadmiste, osavuse ja kiiruse peale.

Vanad kombed on Roostal ka Jaaniõhtul au sees. Ehitame kõik koos rahvakombe kohaselt paadi ja hiljem põletame selle maha. Laulurahvana paneme koos bändiga kokku Roosta massilise segakoori ja laseme häältel kõlada. Rahvatantsu toob Jaanipeole rahvatantsurühm Noarootsi Naised ning hiljem mängib tantsuks ansambel Surge (tõlkes “Laine”) Sri Lankalt. Lisaks saate jalga keerutada etnodiskol ning õhtujuhi ja DJ Urmas Lass’i muusikavaliku järgi.

Roosta Jaanipidu algab 23. juunil kell 19.00 Roosta Puhkekülas ja on kõigile TASUTA!

Kui vajad majutust, broneeri omale puhkemaja telefonidel 472 5190, 525 6699 või kirjuta roosta@roosta.ee Hea uudis on see, et kuni 15.juunini pakume Jaanipäevaks majutust tavahinnaga (alates 16.juunist kehtib juba erihind). Tutvu kindlasti ka meie Jaanipäeva kampaaniaga Roosta Puhkeküla Facebook’i fännilehel, sest unistuste Jaanipäev möödub Roostal!

skoor

4.5

Viimane kommentaar:

"Tõeliselt hea teenindus mõnusas keskkonnas ning ülimaitsvad toidud:) (5.0)" Anna hinnang

Läänemaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv