Jalgsimatk noortele ja vanadele loodushuvilistele

30.03.2011
Pihlaka talu loodusretkede hulka on lisandunud 5-tunnine jalgsimatk noortele ja vanadele loodushuvilistele.

Retk toimub piki Uruste oja, jätkub madalsoo ning raba ületamisega. Teel olles tutvutakse erinevate metsa- ja sootüüpidega, nende taimestiku ja loomastikuga. Oja ääres kohtab euroopa suurima närilise, kopra ja eesti suurima sõralise, põdra, elutegevuse jälgi. Lisaks õpitakse põgusalt metsas ellujäämiseks vajalike oskusi nagu vee filtreerimine, tuletegemine jne. Retke algus ja lõpp on Pihlaka talus, kus saab külastada loomaparki, talumuuseumit ning süüa sooja suppi.

Retkele tulles peavad kõik olema riietatud kohaselt – seljas ilmastikule vastavad üleriided, jalas kummikud ja peas müts. Kaasas seljakott, milles lõunasöök (tugev võileib) ja ca 1,5 l veepudel, mida saab täita talukaevust. Muu vajaliku sh esmaabi tagab matka korraldaja. Soovitatav toimumisaeg kell 10.00-15.00

Jalgsimatk toetab loodusõpetuse/bioloogia õppekava ning 2 spetsiaalse väljaõppega retkejuhti valmistavad ette just rühma vanusele ja erisoovidele vastava unikaalse metsaskäigu, millest jääb kustumatu mälestus kõigile asjaosalistele.

Hind: 13 eurot/osaleja (sisaldab matka, loomapargi külastust, muuseumi tutvustust ja sooja kõhutäit

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Pärnumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv