Kõige mõnusamad puhkusepaigad ootavad teid Eestimaal

14.07.2006
On teada tõsiasi, et eestlast ei meelita naljalt suvepuhkust võõrsil veetma – aasta kõige oodatumat aega tahetakse ikka nautida kodukamaral ja kogu perega. Kuid miks mitte teha seda seekord teisiti kui tavaliselt, jättes kõrvale säravad ja ülerahvastatud suvituslinnad, sealsed pilvepiirini kerkinud hindadega villad ja turistidest pungil kohvikud-restoranid ning vaadates Eestimaal avatud silmadega ja uudishimulikult ringi.
Suvi ongi parim aeg teha tiir maal elavate tuttavate või sugulaste juures, minna tagasi lapsepõlvemaale või teha tutvust mõne sootuks uue Eestimaa paigaga.

Puhkaja küsib endalt enne plaanide tegemist tavaliselt kolme asja: mida ühes või teises paigas teha ja vaadata, kus öömajale jääda ja kust süüa saab. Enamikule meist pole tähtsusetu ka see, et puhkus pere eelarvele surmahoopi ei annaks – seega kogu ettevõtmise taskukohasus. Looduskaunites maakohtades, väikelinnades ja alevites tõeliselt mõnusa puhkuse veetmiseks ei peagi rahakott õnneks puuga seljas olema, vaadata ja teha on seal aga üllatavalt palju.

Kõige kiiremini jõuate teid huvitava majutusinfoni internetis surfates, teine võimalus on minna raamatupoodi, kust leiate palju huvitavat ja praktilist (vt ka trükiste veergu) või lähete maakonnakeskuse turismiinfokeskusesse, kus alati nii häid näpunäiteid kui ka vajalikke trükiseid jagatakse.



http://www.postimees.ee/140706/lisad/suvi/209347.php

Uudiste arhiiv