Loomakaitsepäev Kadrioru lastemuuseumis Miiamilla

30.09.2014
Oktoobris tähistatakse Rahvusvahelist loomakaitsepäeva. Kutsumegi Sind sel puhul Kadrioru lastemuuseumisse Miiamilla, et üheskoos mõelda rõõmudele ning ka muredele seoses meie armsate sõprade loomadega.

Koos meiega tuleb neljajalgsete lemmikutega seonduva üle arutlema ja nõuandeid jagama Tallinna Loomade Hoiupaiga juhataja Larissa Kozõreva. Oma külaskäiguga rõõmustavad meid ka vahvad lastesõbrad teraapiakoerad. Kuna andmisrõõm on teadagi kõige suurem rõõm, siis seekord saab töötubades meisterdada toredaid mänguasju kassidele ja koertele. Päeva jooksul saab mängida õpetlikke loomadeteemalisi mänge.


Loomakaitsepäeva tähistame Kadrioru lastemuuseumis Miiamilla 5. oktoobril, kell 12.00-15.00!



Perepäeval on kavas:
• Haridusprogramm „Emme, ma tahan endale koera või vähemalt kassi“ Haridusprogrammis õpime, missugused erinevad vajadused on kassidel ja koertel. Saame teada, millised on loomapidamise reeglid Tallinnas ja millele tuleks kindlasti mõelda enne kui võtta koju lemmikloom. Kõige selle teada saamisel ja küsimustele vastamisel on abiks meie külaline Tallinna Loomade Varjupaiga juhataja Larissa Kozõreva.
• Kohtumine teraapiakoertega. Tublid ja lastesõbralikud teraapiakoerad ja nende omanikud tutvustavad oma väga tähtsaid tegemisi. Lisaks sellele on teraapiakoerad lubanud näidata lastele ka vahvaid trikke.
• Meisterdame põnevaid mänguasju kassidele ja koertele. Valminud mänguasjad saavad lapsed viia koju oma lemmikule või kinkida mõnele teisele vahvale neljajalgsele sõbrale.
• Õpetlikes ja lõbusates mängudes saavad lapsed lahendada ülesandeid, millega tuleb loomaomanikel tihti ka päriselus kokku puutuda.
• Otsimismängus saavad lapsed otsida ekspositsioonist sinna peitu pugenud karvaseid ja sulelisi sõpru.

50% PILETITULUST LÄHEB ANNETUSEKS KODUTUTELE LOOMADELE!
Üksikpilet: 5 eurot
Perepilet (2 täiskasvanut ja kuni 2 last) : 10 eurot
Programm toimub eesti ja vene keeles, oodatud on igas vanuses külastajad!

Lisainfo:
Kadrioru Lastemuuseum Miiamilla
Koidula 21C, Tallinn
www.linnamuuseum.ee
tel. 6017057

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv