Tallinna Loomaaia keskkonnahariduskeskuses näidatakse käimasoleva Matsalu Loodusfilmide Festival

18.09.2014
PRESSITEADE
TALLINNA LOOMAAED
18.09.2014

Tallinna Loomaaia keskkonnahariduskeskuses näidatakse käimasoleva Matsalu Loodusfilmide Festivali uusi võistlusprogrammi filme 19.-21. septembrini 2014. Koostöös on välja valitud 10 käesoleva aasta võistlusprogrammi filmi, mida on võimalik vaadata Tallinnas samal ajal Matsalu festivaliga.


Loodusfilmide tegelasteks on seekord kängurud, mõõkvaalad, elevandid, papagoid, sipelgad jt. Ka inimese ja looduse suhteid ning keskkonnaprobleeme tutvustavad filmid on valikus. Kõik seansid on eestikeelse sünkroontõlkega. Täpsema info filmiprogrammi kohta leiab loomaaia kodulehelt www.loomaaed.ee.

Kõigil kolmel päeval pääseb õhtusele seansile filme vaatama 2-eurose piletiga, mille saab osta loomaaia Õismäe-poolsest läänevärava kassast enne seansi algust. Laupäeval ja pühapäeval tasub päevaste filmide vaatamise ühendada loomaaia külastusega. Lisaks filmiprogrammile tähistatakse pühapäeval loomaaias ka rahvusvahelist ninasarvikute päeva, mis algab keskpäeval sarvikute aediku juures.

Loomaaed on septembrikuus avatud kella 9 kuni 19, pileti saab kassast osta kuni kella 17.
Keskkonnahariduskeskus asub loomaaia lääneväravas Ehitajate tee 150.

P.S. Vaata filmiprogrammi siit

Lisainfo: Christina Daous, tel 5770 5028, christina.daous@tallinnzoo.ee

skoor

3.5

Viimane kommentaar:

"Vähemalt korra aastas tuleb ikka sammud seada võrratult toredasse Tallinna Loomaaeda. Nii on olnud see järjepidevalt üle kolmekümne... (4.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv