Kevadised uudised Sagadi Mõisast!

17.04.2014
Sel aastal on kevad nii varajane, et talve õieti ei mäletagi. Praegu askeldavad Sagadi mõisa ümbruse niitudel haneparved, toonekured sätivad pesi ja mõisapargis hakkavad lumikellukestele lisaks arglikult õievalgust pakkuma ülased. Pikad kevadised nädalavahetused kutsuvad maale looduse tärkamisest osa saama. Lihavõtete aeg pakub ka toidu nautimise rõõme.

Kevadepühade erimenüü

Kerget ja kevadist, pühademunadest inspireeritud erimenüüd pakume Sagadi restoranis alates 16. aprillist.

Meie peakokk on kokku pannud kolmekäigulise lihavõttemenüü, kus eelroaks kodujuustu-redisesalat pühademuna ja toorsuitsusingiga, pearoaks kanapraad aurutatud spargelkapsa ja hollandi kastmega ning magusaks ahvatluseks brüleekreem. Kõiki roogi saab tellida ka eraldi!

Kolme mõisa toidutuur

Alates aprillist on taaskord käima läinud kolme mõisa toidukoostöö! Lisaks Palmse, Sagadi ja Vihula mõisa toidukohtades söömisel saadud toidunaudingule on kõigil võimalus võita lisaboonust!
Külastage meie restorane, kõrtse, kohvikuid, küsige kolme mõisa toidutuuri kleebistevihik ning koguge kleepse – nii osalete meie toidutuuri kampaanias ning sügisel osalete suures auhinnaloosis!

Muuseumite suvehooaeg avatud

Alates sellest nädalavahetusest lähevad meie muuseumid üle taas suvistele lahtiolekuaegadele. Seega on nii härrastemaja kui metsamuuseum avatud iga päev kell 10 kuni 16.

Uuenenud on meie muuseumipoe valik, püsinäitusel „Mets toidab“ võib tundma õppida ka kodumaiseid puuliike ning alates 5. maist on muuseumi näitusesaalides selle aasta näitus Eesti päevaliblikatest. Urmas Tartese kaunid fotod, palju õpetlikku infomaterjali ja Allan Selini liblikakogu eksootilised eksemplarid on kindlasti maiuspalaks igale loodusesõbrale. Näitus jääb avatuks aasta lõpuni.

Kevadpaketid

Vaid kaks kevadkuud pakume Sagadis erilist Kevadine looduspuhkuse paketti", mis virgutab nii vaimu kui keha! Avasta kevadist Lahemaa loodust ja naudi meie hotelli mugavusi vaid 49 €/inimene.

Väiksemale seltskonnale pakub kindlasti pisut põnevust ja uudseid elamusi Öine põlismetsa retk. Peale hämarate laante avastamist ootab samuti mugav majutus ning rikkalik hommikusöök.

Suvele vastu minemiseks on õige aeg oma keha eest hoolitseda ning kevadväsimus lihtsalt minema masseerida! Lõõgastava mõisapuhkuse paketi hoolitsuste lõpus olete suveks värske ja särav!

Lisainfo

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"MulleSagadi meeldib väga - värske õhk, asukoht linnast eemal, seiklusrikkad matkarajad ja mets. Hotellis on teenindus kiire, toad on... (5.0)" Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv